2008. február 27., szerda

Itt a farsang!


Egy kicsit már el is múlt. Szerettük volna ha időben sikerül a farsangi álarcokat elkészíteni, de rajtunk kívül álló okok ezt megakadályozták. Utólag már látjuk, hogy mennyire jó döntés volt, hogy mégis tartsuk meg ezt a foglalkozást, mert a gyerekeknek és valljuk meg őszintén, nekünk is sok örömet okozott, hogy együtt alkothattunk!

Mivel 32 nebulóról volt szó, így jobbnak láttuk, ha mi könyvtárosok indulunk útnak és kézműves foglalkozásunk helyszínét kihelyezzük a napközibe. Előzetes egyeztetések után február 25-én délután 14 órakor kezdődhetett a nagy álarckészítés. Természetesen mi már előre kivágtuk a formákat, a gyerekeknek "csak" annyi dolguk volt, hogy ki-ki fantáziája és ügyessége szerint kifesse az álarcokat.

A tanítónéni legnagyobb örömére olyanok is elmélyültek a munkában akiket nagyon nehéz volt bármivel is hosszabb időre lekötni.

A jó hangulatú és tartalmas időtöltés annyira sikeres volt, hogy Kovácsné Kardos Magdolna tanítónénivel közösen elhatároztuk, rendszeressé tesszük látogatásainkat.
Megbeszéltük, hogy legközelebb március 10-én a könyvtárban fogunk találkozni.

Nincsenek megjegyzések: