2011. május 17., kedd

India- A csodák országa

Magam sem tudom az idejét mikor kerültem kapcsolatba Galamb Gáborral. A neten Arzsduna nicknéven olvastam először az írásait és akkor láttam  felesége, Marika  gyönyörű fotóját az indiai asszonyokról ami az avatarképe volt és most is ez szerepelt a plakátokon és a meghívókon.

India-A csodák országa! Valóban az lehet, de sokunknak csak halvány elképzelése van erről a távoli kontinensnyi országról. Most viszont lehetőségünk nyílt Gábor segítségével eljutni ebbe a távoli mesés és sokszínű országba. Előadása során sokat megtudtunk India történelméről és lépésről lépésre  nyomon követhettük útjukat. Ember közelbe hozták nekünk azt ami elérhetetlen és elgondolkozatott bennünket, hogy valóban az-e? Egy ilyen utazás persze kerülhet nagyon sokba,de viszonylag olcsón is meg lehet "úszni",viszont nem árt némi "basic" angol nyelvtudás,mert a nélkül azért ebben a sok színű és  nyelvű országban elég nehéz lenne boldogulni,főleg ha csak saját magunk szervezzük utunkat,mint ahogyan ők is tették.
Mi most igazán olcsón utazhattunk Gábor érdekes előadása és a Marika készítettte fotók segítségével ebbe a távoli világba  amiért igazán csak köszönettel tartozunk!




Az előadáson készült fotók megtekintéséhez katt a képre!


Galamb Gábor India című nemrég megjelent utikönyve megtalálható könyvtárunk állományában és kölcsönözhető minden kedves érdeklődő olvasónk részére.



Nincsenek megjegyzések: