2015. október 16., péntek

A betegségek lelki okai

Tegnap délután ha nem is nagy létszámmal de annál nagyobb érdeklődéssel vártuk dr Varga Katalint könyvtárunkba aki a betegségek lelki okairól tartott előadást  a megjelent érdeklődőknek.
A doktornő a tőle megszokott közvetlenséggel vezetett be bennünket egy olyan világba  amit egészségünk érdekében jó ha ismerünk.. Saját magunkat. Megtudhattuk ,hogy betegségeink először csak finoman majd egyre drasztikusabban jeleznek nekünk ,hogy valamit nem jól csinálunk és ha egészségesek szeretnénk lenni bizony nem kívülről kell várnunk elsősorban a segítséget, hanem saját magunktól.  A negatív érzelmek romboló hatása úgymint a félelem, aggodalom, irigység, harag mind mind árt az egészségnek, meg kell tanulni  elengedni illetve helyén kezelni a problémákat.
Nagyon izgalmas volt amikor a szellem a lélek és a test közötti kapcsolatról beszélt és a kozmikus energiáról amit a negatív érzelmek ki tudnak kapcsolni és akkor betegszünk meg.
Az előadás végén a természetet említette mint folyamatot.. amivel együtt kell haladnunk nem pedig ellene dolgoznunk hiszen mi is részei vagyunk és a törvényei érvényesek ránk is mégha a tudatunk nem is akarja elfogadni.
Könyvtárunkban nagyon sok új a témához kapcsolódó korszerű ismeretterjesztő könyveket lehet találni.
Keressen fel bennünket  és kérje könyvtáros kollégáink segítségét !

 

Nincsenek megjegyzések: